+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

 Skladom  -  znamená
priamo v našej predajni

Petromax Ošetrujúca pasta na liatinu a kované železo

16,93 €
5-14 dní
SKU
PET-707098
Ošetrujúca pasta na liatinu a kované železo. Pasta je vyrobená iba z prírodných ingrediencií a slúži na ošetrenie a starostlivosť o liatinový a železný riad, načiní a príslušenstvo. Pravidelné používanie zaistí dostatočnú ochranu špeciálnych povrchov riadu Petromax. Zároveň pomáha k vytvoreniu žiaduce patiny na liatinovom a kovanom riade.

Kondicionér Petromax Care and Seasoning Conditioner vyrobený z prírodných ingrediencií chráni predupravený povrch (okorenený povrch) pecí Petromax Dutch Ovens a akéhokoľvek iného liatinového riadu. Ideálne sa hodí na starostlivosť neošetrených povrchov holandskej rúry.ň

Starostlivosť a ochrana
Kondicionér bezpečný pre potraviny je najúčinnejší, keď sa aplikuje po každom varení. Zachová vopred upravený povrch vašej holandskej pece Petromax. Kondicionér tiež chráni pred hrdzou.

Aplikácia ako "ochucovací" kondicionér
Kondicionér sa perfektne hodí na úplne prvé ošetrenie, ako aj následnú starostlivosť. (Opätovné) nanášanie s kondicionérom vám umožní odstrániť hrdzavé miesta.

Materiálové zloženie
Na rozdiel od štandardného kuchynského oleja, kondicionér vďaka rafinovanej zmesi rôznych prírodných olejov nežltne. Je teda ideálny na účely dlhodobého skladovania.

Vynikajúca patina
Pravidelným používaním ošetrujúceho kondicionéra sa po čase vytvorí kvalitná patina. Táto patina nielen zlepší kvalitu vašej holandskej rúry, ale optimalizuje aj jej vlastnosti pri varení.

Zloženie:
Vyrobené z čistých prírodných ingrediencií, bezpečné pre potraviny, vegánske, bez lepku, paraffinum subliquidum Ph. Eur., panenský olej, triglyceridový olej, zmes základného oleja s iónovým farbivom, tekuté a prídavné látky do potravín. 

Skladujte uzatvorené na chladnom a tmavom mieste.

Ďalšie informácie
EAN 4250435707098
Hmotnosť 0.226000
Objem 0,25 L
Výrobca Petromax
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené