+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

 Skladom  -  znamená
priamo v našej predajni

Petromax Loaf Pan K8 - Liatinová forma na pečenie s vekom

107,28 €
5-14 dní
SKU
PET-707135
Formy na pečenie s vekom. Forma na pečenie s vekom je k dispozícii v dvoch veľkostech. Využiť ju môžete ako pekáč, zapekaciu misu či formu na chleba. Veko formy jednoducho odoberiete pomocou zdviháka na pokrievky. Väčšia forma na pečenie k8 má veko s nôžkami. Po otočení tak môžete veko použiť ako panvicu. Vďaka drážkovonému profilu je ideálny na prípravu steakov a grilovaného mäsa.

Poznáte a milujete výnimočné vlastnosti liatiny? Potom má veľký pekáč Petromax svoje miesto aj vo vašej kuchyni: v tejto veľkej panvici teraz pripravíte vlhký koláč, čerstvo upečený chlieb, kastról, chrumkavé pečené mäso a oveľa viac.

Liatina na každú príležitosť
Pekáč vyrobený z liatiny má vynikajúce vedenie tepla a akumuláciu. Či už ho používate na otvorenom ohni a brikety položíte na veko, alebo uprednostňujete pečenie doma: Vynikajúce všestranné teplo vynikne ako v rúre doma, tak aj pri varení vonku. Vďaka predupravenému povrchu (okorenená úprava) môžete formu ihneď použiť. K8 má dvojnásobnú kapacitu ako Petromax Loaf Pan k4, takže teraz môžete jednoducho zabezpečiť jedlo pre veľký počet hostí.

Pečenie a pečenie je teraz jednoduché
Prirodzene nepriľnavý efekt liatiny sa zlepšuje pri každom použití a spríjemňuje vám pečenie vo forme. Dve rukoväte zaisťujú praktické použitie, takže panvicu ľahko vyberiete z rúry. Veko vašej veľkej formy so štyrmi nožičkami a praktickému drážkovaniu môžete použiť aj ako panvicu na steak a gril – pri varení vonku stačí veko odklopiť, položiť naň mäso a začať piecť.

Ďalšie informácie
EAN 4250435707135
Rozmery 13,5 x 35,5 x 22,5 cm
Objem 5,50 L
Materiál Liatina
Balenie 1 sada
Výrobca Petromax
Hmotnosť 9.150000
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené