+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

 Skladom  -  znamená
priamo v našej predajni

Petromax Sandwich Iron - Liatinová forma na sendviče

39,52 €
5-14 dní
SKU
PET-730430

Liatinové formy na vafle,sendviče a hamburgery. Liatinové formy sú určené na varenie na ohni. Vďaka skvelým vlastnostiam liatiny umožňujú ako opekanie, tak využitie zvyškového tepla na dopekanie. Formy sú zaistené hákom, takže polovice drží bezpečne pohromade.

Liatinová sendvičová forma sa dokonale hodí na chutné toasty, bagely alebo knedle. Či už ako občerstvenie pri táboráku alebo ako skvelý doplnok k vášmu grilovaciemu menu: sendviče sa teraz budú opekať v liatinových formách v žeravých uhlíkoch táborového ohňa alebo na grile. Toastový chlieb je chrumkavý a plnka lahodne šťavnatá, pretože liatinová forma dokonale uchováva teplo.

Plnené sendviče a oveľa viac

Panvice, ktoré sa dajú oddeliť vďaka pántu, sú ideálne pre hrianky s rozmermi 11 x 11 cm. Úspech však budú mať aj iné maškrty, pretože praktický uzamykací hák drží formy pri sebe, takže nič nespadne. Od sladkého až po slané sa dá v sendvičovači vyskúšať veľa, pretože aj nahromadené zvyškové teplo sa dá využiť na šetrné pečenie.

S pohodlnými drevenými rukoväťami

Drevené rukoväte pohodlne padnú do ruky a dlhá tyč zaistí dostatočný odstup od zdroja tepla. Pri čistení jednoducho oddelíte liatinové polovice vďaka pántu. Mimochodom, pri čistení si užijete úžasné vlastnosti liatiny, pretože má prirodzený antiadhézny účinok.

Ďalšie informácie
EAN 4250435730430
Rozmery grilovacej plochy 11 x 11 cm
Rozmery 13,5 x 4,5 x 72 cm
Materiál (text) drevo, nerez, liatina
Materiál Drevo, Liatina, Oceľ - Nerez
Balenie 1 kus
Výrobca Petromax
Hmotnosť 1.500000
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené