+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

 Skladom  -  znamená
priamo v našej predajni

Petromax Atago - Grilovacie kachle

271,05 €
5-14 dní
SKU
PET-701218

Grilovacie kachle Atago. Robustné grilovacie kachle Atago sú vhodné pre dobrodružné výpravy. Gril, rúra, sporák a ohnisko v jednom. Tu vzniká priestor pre veľké množství spôsobov varenia a variantov prípravy, ktoré je možné objavo-vať a skúšať. Na založenie ohňa je vhodné drevené uhlie, brikety a palivové drevo. 

Mimoriadne robustný a do exteriéru vhodný Petromax Atago je absolútny univerzál a možno ho použiť ako gril, rúru, sporák alebo pahreba na oheň. Vďaka plynulému prívodu vzduchu a regulácii teploty je varenie a grilovanie pod holým nebom úplne nový úspech!

Pripravené na použitie jediným pohybom

Vďaka jedinečnému skladaciemu mechanizmu je Petromax Atago pripravený na použitie iba jedným pohybom. A rovnako rýchlo sa zase poskladal. S výškou iba 15 cm v zloženom stave sa dá zložiť priestorovo úsporným spôsobom.

Efektívne vykurovanie s "komínovým efektom"

Vysoko sofistikovaný dizajn Atago umožňuje optimálne využitie komínového efektu. Teplotu je možné regulovať podľa želania pomocou plynule nastaviteľného prívodu vzduchu s maximálnym otvorením zaisťujúcim mimoriadne rýchle zahriatie. Okrúhle výrezy v materiáli navyše zaisťujú optimálne vetranie.

Jedinečná dvojvalcová konštrukcia

Vďaka dvojstennej konštrukcii je Petromax Atago nielen skutočným pútačom, ale aj ukladá teplo vo vnútri tak efektívne, že sa vonkajší valec takmer nezohrieva ani po dlhom používaní.

Množstvo možností

Drevené uhlie, uhoľné brikety a palivové drevo sú vhodné na podpaľovanie. Atago ponúka tieto tri režimy prevádzky:

  • ako gril - Petromax Atago je možné použiť ako klasický gril na drevené uhlie alebo brikety. Vhodný grilovací rošt je súčasťou dodávky.
  • rúra alebo sporák - Petromax Atago možno použiť aj s holandskou rúrou alebo wokom. Na to stačí umiestniť liatinovú hrniec (napr. Petromax ft3, ft6 alebo ft9) na žeravé brikety v Petromax Atago. Atago obopína hrniec a v kombinácii s liatinovým hrncom zaisťuje optimálny tepelný výkon. Na druhej strane, wok je umiestnený priamo na vrchu okrúhleho otvoru Petromax Atago. Atago je možné rozšíriť na konvektomat: Môžete použiť konvekčnú kupolu, ktorá je k dispozícii ako voliteľná možnosť na prípravu pizze.
  • ako miska na oheň - pahreba - Po použití Petromax Atago na prípravu jedla je možné zapáliť útulný táborák priamo v Atago na večer. Vďaka okrúhlemu tvaru je obzvlášť jednoduché skladať palivové drevo a kefové drevo do pyramídového tvaru.

Technické údaje:

  • Materiál: nehrdzavejúca oceľ
  • Výška (rozložená): 28 cm
  • Palivo: drevené uhlie, brikety, drevo
  • Výška (zložená): 14 cm
Ďalšie informácie
EAN 4250435701218
Doručenie zdarma Dorucenie zdarma
Technológia ohrevu Drevené uhlie
Grilovacia plocha - typ Rošt
Grilovacia plocha Nerez
Obslužnosť 3,00 osôb
Rozmery 40 x 14 x 40 cm / 40 x 28 x 40 cm
Materiál (text) nerezová oceľ
Výrobca Petromax
Hmotnosť 6.100000
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené