Grily
Príprava na rošte patrí medzi základné metódy grilovania.
Hlavnou výhodou príprave na rošte je jeho "necelistvý" povrch, takže prepúšťa sálavé teplo od zdroja priamo k jedlu. To zabezpečuje takmer okamžité uzavretie štavy v mäse.
Prípadná unikajúca šťava pretečie pomedzi roštové medzeri, neostáva na povrchu a grilovaný pokrm sa nezačne dusiť a máčať vo vlastnej šťave.
Rošt môže byť vyrobený z rôzneho materiálu, v základe poznáme:
- nerezové
- plechové
- liatinové
Asi najobľúbenejším materiálom je liatina, pretože jej hrubý a masívny materiál akumuluje teplotu, ktorú následne odovzdáva pripravovaným pokrmom. Vďaka svojej masívnosti je liatinový rošt tepelne stálejší a len vďaka nemu ste schopný dosiahnuť krásne vypálené mriežkovanie na Vašom pokrme.
Nakupovať podľa
Aktívny filter
Nákupné možnosti
Kategória
Akciová cena
Cena
Výrobca
Modelová rada
Šírka
Dĺžka
Výška
Počet horákov
Výkon
Napájanie
Grilovacia plocha
Grilovacia plocha - typ
Grilovacia plocha
Varič na postrannom stolíku
Obslužnosť
Technológia ohrevu
Rošt s vyberateľným kruhom
Regulácia výkonu
Možnosť pripojenia grilovacej ihly
InstaClean® System
Zapaľovanie
Balenie
Porovnať produkty
Nevybrali ste položky pre porovanie.
Môj zoznam prianí
Naposledy pridané položky
Nemáte žiadne položky vo vašom zozname prianí.